Home Garduri din lemn
Garduri din lemn
Garduri din lemn PDF Imprimare Email
Garduri din lemn
Scris de claudia   
Vineri, 27 August 2010 07:29

Functionalitatea gardului este cunoscuta tuturor. Ceea ce este interesant este aspectul estetic al gardului, care indeplineste doua functii principale: protejeaza curtea casei si imbunatateste aspectul curtii. Gardul reprezinta elementul esential care individualizeaza o casa de restul caselor. Cele mai des utilizate modele sunt celebrele garduri din lemn care sunt disponibile in mai multe culori si mai multe forme.


Aceste garduri din lemn se afla printre preferintele clientilor datorita faptului ca structura lor permite o vizualizare partiala a casei si gradinii din exteriorul curtii. Desi gardurile din piatra sau fier forjat sunt considerate mai eficiente pentru a asigura siguranta curtii, aceste garduri din lemn sunt estetice si vesele si au o structura solida aflandu-se in topul preferintelor clientilor. Pentru zonele rurale sunt recomandate astfel de garduri din lemn, fiind potrivite atat prin forma, cat si prin culoare.Specialistii in design exterior recomanda ca alegerea unor garduri din lemn sa fie facuta in functie de stilul si arhitectura casei.


Daca aveti o casuta lemn sau una gen ferma puteti opta pentru garduri din lemn facute din sepci de lemn asezate orizontal la distanta una fata de cealalta dupa preferintele clientului. Exista pe piata de specialitate o gama larga de produse care cuprinde o diversitate de modele si culori sau combinatii de materiale. Clientii mai pretentiosi pot confectiona la comanda garduri din lemn sau garduri rezultate din combinatii gen: fier forjat cu lemn, piatra cu lemn sau piatra cu fier forjat. Celebrele garduri din lemn cu sipci asezate vertical care au in partea de sus model sau dantelarie din lemn, vopsite de cele mai multe ori in alb sau verde sunt perfecte pentru casute cochete, micute, cu gradinite de flori in stilul casutelor englezesti.Aceste garduri din lemn sunt utilizate cu precadere pentru delimitare si individualizare in zonele cu multe casute, in comunitatile stranse si fara prea multe pericole exterioare.
Gardul reprezinta un accesoriu definituoriu care transforma o casa si care are rolul de a oferi originalitate si personalitate unei curti. Un gard care se asorteaza cu stilul casei si cu ambientul gradinii completeaza conceptul de camin si ii confera un statut aparte.
 


Sondaje

Ce mobilier preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com